Hozzászólás öröklinkje

Elsődleges fülek

admin képe
Beküldés: 2013/03/18 - 20:27 | 14 hozzászólás | Frissítés: 2014/02/08
Szerző: admin

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Először is a polgármestert le kell válltani, hogy megszünjön a koma, sógor, jóbarát összefonódások! Várfit csak a bosszú érdekli!
-Egy igazi demokratikus testületet alakítani!
-Munkahely teremtés! Minél többet, hogy ne menjenek el a fiatalok!
-Legyen munkavállalói jog!
_ A munkaügyön intézkedjenek, ha valaki a mukahelyén visszáságokat észlel, ne pedig csak lerázzák!

NO COMMENT. YOU'RE HARD.

NEM KOMÁM A TESTÜLET, ÍGY A V.ANDRÁS SEM. NEM A POLITIKA MONDJA MEG, HOGY ÉN MOST KÖZMUNKÁRA MENJEK. MI DOLGOM VOLNA GYOMAENDRŐDÖN. ÉN A BME-RE JÁRTAM, ÉS A MŰSZAKINFO ISMERETEIM ITT KAMU LENNE.19 ÉVET ÉLTEM OTT. NINCS JOBB VAGY BAL CSAK SZAKSZERVEZETI ÉNEM, ÉS EZ ÍGY LENNE JÓ NEKEM.

A munkaügyre a HRes is kellene. Több esetben nem az itt marasztalás a megoldás, hanem az a munkaügyi centralizálás, amely az álláskereső szakmai pályáját segíti. Fiatalok munkavállalása lakhatási támogatással.

A járásnyira szerveződött munkaügyi kirendeltség új színeket kapott, gyermekjátszóházzal várja az álláskereső szülőket.Mai helyzetben felkészültek rá.Mama álláskereső leszek, vagy munkanélküli? Közmunkáért nem tanulok.

A munkaügyre mentem munkavállalói iránt érdeklődni.
Leadtam náluk az igényünket: érettségizett,szakképzett embert kerestünk.Most nincs ilyen munkakereső,mondta az ügyintéző.
Aztán meg jelentkezett valaki, aki ott volt regisztrálva.A hivataltól rólunk egyáltalán nem értesült, pedig beírta a végzettségét,és munkanélküli volt.Ha az interneten találok rá az álláskeresőre,akkor lehet már nálunk dolgozna.

Sajnos mindenhol érezhető a csökkenő színvonal ...

A gimnáziumban érettségiztem, 1 év után nem találtam állást a környéken. Tanárképző intézmény érdekel, ahová jelentkeztem. Ámbár szakképzettséghez tanfolyam szükséges, a tanfolyam oktatásához meg pedagógusi végzettség célszerű.

Ugyancsak dolgoztam már több helyen itt. A baj, hogy tisztességtelenül lehúzza az embereit és csodálkozik, ha sokan felmondanak.

A munkaügytől ajánlólevelet küldtek a jelentkezéshez. A munkáltató azonban visszavonta, a munkakört betöltötték. Egy másik telephelyre, ahol csak éjszakai meló van, nem tudtam személyesen elmenni.Valami jobb ügyintézést várok az arra hivatottaktól.

A halászszövetkezet megszűnése után a területi munkaügyi központban jelentkeztem. Néhány évvel azelőtt már voltam munkanélkülin. 6 hónap után semmilyen állásajánlatot nem kaptam. A hivatalnak van egyáltalán tényleges funkciója? Közszolgáltatásuk csak foglalkoztatás helyettesítő pótlékból és közmunkából áll. Mert az átképzésekkel sem tudnak állást biztosítani. Sok értelmes ember vándorol okj-ról OKJ-ra, de hiába. Csak elmennek a droid-gyárakba és kitöltik munkaidejüket.

Néhány évvel ezelőtt Vállalkozásfinanszírozási konzultációt tartott a munkaügy. Az érdeklődök rövid tájékoztatást és életrajzot adtak le a pályázathoz. Munkanélküliként a 2 éves minimálbér alapú támogatást választottam. Korábban az 6 hónap volt, de ismeretes, hogy pizzéria vagy fagyizó sem maradhatott fenn. Ezek a források már csak az állami holding alatt vannak letétbe. Ez nem lehet START UP.

A kormány azt mondja, hogy amennyi munkahely megszűnik, annyi újat kell létesíteni. Na és a másodsorban megválasztott Toldi polgármesterúr? Őt a sport érdekli, és hogy minden utcasarkon legyen virágágyás.5 év alatt elkészült a fedél a piac felett is, meg a parkolók. De ezek nem létfontosságú vagy gazdaság élénkítő tevékenységek.Ha munkahely van,az is van.

2007ben szűnt meg állandó munkahelyem. Foglalkozásból kieső állományban rehabilitációs járulékban részesültem. 5 év után a kormány elvette ezt a segélyszolgáltatást. A munkaügyre mentem jelentkezni. Nem vettek fel. Csak idénymunkában dolgozom.