Gyomaendrőd jövője értekezlet

A nagyszerű természeti adottságok ellenére Gyomaendrőd bajban van.
Nincsenek jól fizető munkahelyek, nagy az elvándorlás, a fiatalok elmennek tanulni, és az iskola végeztével már nem jönnek vissza. Sok az eladó ház, alacsonyak az ingatlanárak, és még sorolhatnánk a kedvezőtlen tendenciákat. Ezt nem nézhetjük tétlenül és nem várhatunk arra, hogy majd valaki segít rajtunk.

Közös gondolkodást indítunk neves endrődi és gyomai származású szakemberekkel és a helyi értelmiségiekkel a város jövőjéről, hogy mit kellene tennünk ahhoz, hogy hosszú távon fejlődésnek induljon a város, újra jó legyen Gyomaendrődön élni és dolgozni.

Aki látja vagy saját bőrén érzi is a problémákat, esetleg gondolkodott a megoldáson, vannak ötletei vagy csak érdekli a város jövője, szeretettel várjuk ezen a péntek délutánon!

Az esemény részletesen

Helyszín: Bethlen Gábor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Hősök útja 40.
Kategória: Egyéb, Rendezvény
Időpont: 2022. szeptember 23. (péntek) 14:00 - 18:00

A program változás jogát minden esetben fenntarthatják!


Utolsó frissítés dátuma: 2022/07/16

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Permalink - Era küldte be 2022. 09. 22., cs – 21:52 időpontban

A gyomaendrődi járásban dolgozók kapjanak tisztességes béreket. A fiatalok ne menjenek külföldre, teremtsenek itt otthont. A kisvállalkozások elegendő információt kapjanak az anyagi támogatásról. A szakértelem, élettapasztalat, szorgalom legyen nemzeti megbecsült érték.