"Generációs strandolás" Gyomán

Ha Ciberéről neked sem egy ital jut eszedbe elsőre, ha te is a BB-ben táncoltál életed legnagyobb zenéire, majd hajnalban te is sorban álltál a pékség ablakánál, ha te is pogóztál a Halászkertben a Should I stay or should I go-ra… Ha tudod, hogy a sárga és kendermagos mellett milyen színű előnevelt csirke van még eladó… Ha te is futottál a gáton Madarak és Fák Napján és ha legalább egyszer te is beültél az öregek medencéjébe melegedni, akkor itt a helyed!
Ha a fentiekre a válaszod “nem”, de neked is meghatározó élményeid vannak a 90-es évek Gyomaendrődjéről, akkor is tarts velünk!
Irány a Köri-part, találkozzunk az augusztus 28-i héten minden délután 5-kor a gyomai szabadstrandon! Ha lehet, gyalog, vagy bicajjal érkezz és ne hagyd otthon a napozógyékényt!

Néhány gyakorlati információ:

- az augusztus 28-i héten hétfőtől szombatig találkozás minden nap délután 5 körül a gyomai szabadstrandon, ott úszás, strandolás, dumálgatás, nosztalgiázás kötetlenül napnyugtáig (ahogy régen)

- önszerveződő, spontán sportvetélkedők kialakulhatnak, szóval bátran hozz foci- vagy röplabdát, tollasszettet, frizbit, ilyesmit! Bár a strandröpipálya már nem a régi, "pötyögni" tudunk. Ha szerencsénk van, ott lesz Juhos Tibi is, vele átvehetjük az alapokat

- bár tudjuk, hogy volt időszak, amikor üzemelt egy kis büfé a szabadstrandon, most nem lesz. Amit viszünk, azt fogyasztjuk, DE fontos, hogy nem enni-inni megyünk, hanem azért, hogy találkozzunk!

- ha van régi fényképed, (emlék-) könyved, vagy bármilyen más tárgyi emléked a 90-es évekből, mindenképpen hozd el!

Ha csak egy délután tudsz lenézni, az is remek, mi ott leszünk!

Darvas Roland, Szujó Zoltán, Kner Imre Gimnázium, 4B

Az esemény részletesen

Helyszín: Hármas-Körös (szabadstrand)
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Kőrösi Csoma Sándor utca
Kategória: Egyéb, Sport
Időpont: , -
Időpont: , -
Időpont: , -
Időpont: , -
Időpont: , -
Időpont: , -

A program változás jogát minden esetben fenntarthatják!


Utolsó frissítés dátuma:
Tartalom azonosító: 14959

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

A mező tartalma nem nyilvános.

Permalink - Balog Károlyné Gitta küldte be 2023. 08. 20., v – 22:17 időpontban

Isteni ötlet!

Permalink - Era küldte be 2023. 08. 25., p – 21:38 időpontban

Gyerekkoromban volt körösparti vásár. Szólt a Modern talking, itt vettük első papagájunkat. 92-ben ballagtam általánosbol. A volt román piacnál Tequila diszkó volt. Az ipari suli már a Selyem útra költözött. A körhinta nem jött a Shell kút helyére. A Fészekben és a BBben 2Unlimited ment, meg Eurodance a parabolán. Petőfi kívánságműsor a rádióban. A Pavilon klub megnyitásával már sztárokat láthattunk, jó kis house partik voltak. Aki meg nem akart belépőt az a T-boyba ment. Ezek a 90-es évek. Azt hittem a Harang feszt újra a körösparti buli helyszíne lesz. Mint mikor a bogártalálkozó.

10 év

Permalink - anonim küldte be 2023. 08. 27., v – 18:06 időpontban

A Pavilon klub trendi volt a környéken. Az égen is villantott. Az Ezerjóba is jártak, a cigányok külön a fészekbe. És micsoda jó volt, nem balhéztak. A körhinta a Lidl helyén állomásozott.