VI. Főtéri sokadalom

Program:
16.00 - Szent István napi ünnepség és kenyérszentelés
17.00 - Mohikán zenekar koncertje
18.30 - Mc Hawer és Tekknő
19.00 - Színfolt Mazsorett táncegyesűlet bemutatója
19.30 - Retro Disco (A retro Disco-t a régi halászkertből és a fészekből jól ismert Roósz Ádám és Nagy Zoltán szolgáltatják)
21.00 - Desperado
22.00 - Tűzijáték a Református Templom tornyából
22:15 - Éjfélig Retro Disco

Belépő:
A rendezvény látogatása ingyenes!


2018. augusztus 20. - Szent István napi ünnepség és kenyérszentelés
Czank Gábor plébános úr, Fülöp Mónika lelkész asszony, Pap Tibor Lelkész úr
Hanganyag


Az esemény részletesen

Helyszín: Szabadság tér
Cím: 5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér
Kategória: Rendezvény
Időpont: 2018. augusztus 20. (hétfő) 16:00 - 23:59
VI. Főtéri sokadalom

Kapcsolódó oldalak

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Szerintem minden közösségi rendezvény jó, ami szint visz a hétköznapok szürkeségébe.
Akinek baja van ezekkel találjon ki jobbat és tegye az ötletet nyilvánossá, hátha lesz belőle valami

Éjfélig Retro Disco ehhez képest 23:30-kor már elküldték az embereket haza. Egy cukorka árus és egy gyros árus volt a kínálat délutántól estig. Megérem a vidéki barátaimat, hogy miért nem akarnak jönni Gyomaendrődi rendezvényekre. Aki teheti inkább mennyen máshova szórakozni vagy kikapcsolódni mert Gyomaendrőd ebben nem jó.

Luxus kiadás volt a városnak a hétfői rendezvény. Olvastam a facebookon az úriember írását, aki a pénteki rendezvényt szervezte, hogy szerinte az ő rendezvénye jó volt és sikeres. Ez nagyon jó, de akkor miért nem ajánlotta fel a városnak, hogy aznap legyen megrendezve a kenyérszentelés és így letudva az Augusztus 20.-ai rendezvény a városban? Nem kellet volna akkor megrendezni a hétfőit és a város megtakarított volna egy halom pénzt. Pénteken négy szárvendég volt míg szombaton csak kettő kisebb. A városnak ennyire sok pénze van, hogy 300-500 embernek rendezzen külön hétfőn rendezvényt egy 13295 fős városban mert éppen akkor van 20.-a? Volt már rá példa pont ebben az évben, hogy a Március 15. ünnepséget 14.-én rendezték, akkor a 20.-át is simán lehet volna 19.-én rendezni és nem került volna a városnak semmibe vagy nagyon minimális összegbe. Látni, lehet, hogy az elmúlt években a gyomai rendezvények a helybeli embereket nem nagyon érdekli. Miért is ennyire érdektelenek ezek a rendezvények?

Hát jó pár évvel ezelőtt még három napos nagy rendezvény volt az aug 20 de egybe volt kötve a halfőző versennyel 2007-es évek környékén voltak jó koncertek mulatós fellépők!!!!!!!!! 2010-től vége lett mindennek és azóta nem is tudják rendbe hozni ezt a rendezvényt csodálkoznak hogy nem sok ember kíváncsi aki teheti elmegy más megyékbe ez az egyik dolog a másik hogy ezt a halfőző versenyt miért nem lehetne egy napra tenni az aug 20 al????????? miért kell külön külön megrendezni mert nem sok értelme van arra se kíváncsi senki talán ha a kettő rendezvény egybe lenne egy napon az az aug 20 án nagyobb lenne az érdeklődés is délelőtti órákba rotyogna a halászlé a bográcsokba délbe meglenne a kenyérszentelés cipó osztás ahogy az régen is volt!!!!!!!!!!! egész napos műsorral estei órákba 1 mulatós műsorral meg egy koncerttel majd szép tűzijátékkal zárulna!!!!!!