Hozzászólás öröklinkje

Beküldés: 2013/08/18 - 17:43 | 13 hozzászólás | Frissítés: 2013/08/18
Szerző: Névtelen
Fórumok: 

Miért van az, hogy nem találok gyomaendrőd környéki partnert a legjobb társkeresőkön. Még akit meghívóra tettem sem válaszolna. Ha ezt most olvasod, valószínű linkeled majd. Csalizunk!

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Gyomaendrődön jártam, Hamburgerest nem találtam. Kerestem a srácokat, kiknek táncoltam. A benzinkútnál azt hitték, hogy egy szőke nő vagyok a myspaceről.

Csupa nő! Február 14. Csajos nappal indul. A nőiesség bájairól, na meg a bajairól. A nők jobban keresik egymás társaságát.

Amikor elkezdődnek a női egyenjogúsági mozgalmak, változásban olyan férfi után rajongnak, akitől ugyanolyan életvitelt várnak el a háztartásban. Így az 'uram' is jobban tekintene bejárónőnek, mint élettársának.

Nem vagyok egy problémázó ember, de a női hisztivel nem tudok mit kezdeni. Nem szeretnék horgonyként élni, mint akire rákötötték a szirénát. Szerintem most az elvált nők sóhajtoznak a társkeresőben.

Társkereső szájtok,megválaszolatlan levelek,amelyeket a szolgáltatók adnak ki,hogy kezeljék az adatlapot.Szép nők,csábító praktikák,melyek előfizetésre utalnak.Ilyenkor nyílik a pasik modorja,de jogosan,mert nem a webüzemeltető meghívására keres.Szóval vannak ezek a'kamu'lányok,akik a friss regisztráltra lájkolnak,de utána semmit sem csinálnak.Ez randicsekk!

Pityeg az applikáció.A netdíváknak nem számít,ha kedves vagy. Szelfit küldenek álcában és rabolják az időd.Annyi bókot kapnak, hogy a visszajelzés nem fér az egójukba.Többnyire ők is csalódnak,és kihozzák a pasik ignorálját.

A szalonban felülírt személyek, akik kollégáknak tetszenek. Odaírtam az íróasztalomra a nevemet. A váltótársam a társkereső oldal lájkot.
Szép vagyok, szakíthatsz időt rám.

A bulinegyedben olvastam a fagylalt nevű partnerportálról. A társkeresőbizniszben a felek mindig gondolnak az anyagi részre is. Utazgatni, kikapcsolódni, koktélozni. A magas lakásáraktól megjelentek a sugarkapcsolatok szerencsésebbé téve a boldogulást. Az összetartozás a gazdasági egységben nyilvánul meg.

Egy városi családi napon a meeting standnál interaktívoltunk. para-rara padam..hogy,egyedülálló szülőként nehezebb ismerkedni. Több a kötöttség, a bizalom fontossága.

A badoo-n ismertem meg volt évfolyamtársamat. Akkor is tetszett mikor mással jártunk. Szeretek strandra menni. Úgy gondolom az alakomhoz megyen a bikini. Munkahelyemen gyakran kosztümöt viselek. Ha kedvel, várom szíves válaszát.

Növekedett a társkereső oldalak látogatottsága a járványügyi helyzet miatt. A közösségi helyeket bezárták, így nem találkozhattak. Nameg a kijárási korlátozás sem kedvez. Az otthoni munka és az online oktatás mellett fellelhető a bókolás is. Ennek segítségül vannak a chat lájkok. Egyedülállóknak ajánlatos a profilozás, miként keressenek kapcsolatot. A beszélgetések kezdeményezésére a fizetős szolgáltatásokat hagyják kikapcsolva.Ingyenesen itt: https://ralf.hu/tarskereso

A CUPYDO keresztény közösségi oldalon olyan társat találhatsz, aki segít a harmonikus kapcsolat értékteremtéséhez. A gyorsan változó világban nem könnyű. Az oldal használói hosszabb ideig tagja a klubnak. Látogass el ide: Christian Loving Magyarország

Rohanó világban a párkapcsolati kultúra esetenként ideáltalan és jövőkép nélküli. A házasság intézménye dezintegrálódott, a családi értékrendet gazdasági érdekhálózatok gyengítik. A keresztény kultúra helyett liberalizált hűség nélküli életmodell vonalazódott.
http://www.jgypk.hu/mentorhalo/tananyag/Pedaggiai_pszicholgia_jegyzet_vo...