Koronavírus terjedése - COVID-19

Beküldés: 2020/03/22 - 13:23 | 3 hozzászólás | Frissítés: 2020/03/22
Szerző: Papp László

Pár gondolat erről:

Időseknek levelet küldtek ki, hogy maradjanak otthon. A levél mellé nem fért volna el 1-2 szájmaszk?
Az önkormányzatnak úgy tudom van varrodája. Ott nem lehetne legyártani az időseknek majd a többi városlakónak ilyen maszkokat? (tudom nem olyan, mint a bolti, de azért csak véd valamitől)
Vagy ha már megszűnt a varroda akkor felkérni az ezzel foglalkozókat és gyártani a maszkokat az egészségügyben dolgozóknak és a városban lakosoknak is.
Szarvason ez működik, nálunk miért nem tud?
A vírus terjedésének voltak már előjelei már akkor neki kellet volna kezdeni és gyártani.

A tisztségviselők és polgármesterek máshol felajánlották a fizetésüket az egészségügy javára.
Itt nem lehetne? Minden képviselőnek van más bevételi forrása vagy ennyire rá van szorulva a havi illetményre?

A szombat esti híradókban lehetett látni, más városokban mennek a hangos hirdetők és a lakosságot tájékoztatják a fejleményekről. Nálunk minden fontosabb felhívást a közösségi oldalakon akarnak a városlakókkal értesíteni. Azokra nem gondolnak, akiknek nincsen fent ezeken az oldalokon vagy egyáltalán nem használják az internetet?
Még tavaly nyáron remekül működöt a cibere féle hangos hirdetés. Szerintem ez volt a legjobban figyelemfelkeltő hirdetési forma mivel mindenki odafigyelt, hogy mit mond a cibere. Ezt is hanyagolják egy ideje bizonyos dolgok miatt (kérdezzék meg ciberét miért is került „kispadra”?)

Lehetne még sorolni a dolgokat, de végeredményben én leszek a hibás amiért lemertem írni ezeket a gondolatokat.

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Az élelmiszeripar és egészségügy munkája növekedett.A fogyasztók igyekszenek előre bevásárolni a szükséges javakból. Napi élelmiszereink házhoz rendelése nem ajánlatos online bevitellel. Túlterheltség esetén várható időben nem érkezik meg. A helyi piacon is érdemes lenne kézfertőtlenítőt kihelyezni, terméket letakarni. Áruátvételnél az árus és vevő közvetlen kapcsolatát kialakítani. A kocsmák inkább délután nyissanak ki, a vírus nem alszik reggel, délben és este se.

Gyomaendrőd mikor kezdi el? Majd akkor mikor vége mindennek?

Magyardombegyház, Sarkad és Doboz után Kondoros is becsatlakozott a kezdeményezésbe. Egyre több önkormányzat kezd maszkgyártásba Békés megyében. https://behir.hu/egyre-tobb-onkormanyzat-kezd-maszkgyartasba-bekes-megyeben

A szavazat számít ezt megtanulhatnátok. Mindenféle adót fizessünk be időben mi vállalkozók, de mikor ilyen helyzet van akkor még egy nyomorult maszkra sem telik. Ennyit nem érdemelnek meg a városlakok :(