Miért szavaznak és döntenek bizonyos kérdésekben a városházán, ha ennek ellenére egészen máshogyan cselekednek

Beküldés: 2012/12/23 - 14:23 | 7 hozzászólás | Frissítés: 2012/12/23
Szerző: Névtelen

1, Gyomaendrődi Hírmondó újság ismételten a városlakok postaládájába landolt ezen a héten. Ha jól tudom erről döntöttek már régebben, hogy nem lesz több újság, tehát megszűnik, erre ismételten itt van. Ez már a második alkalom.

2, Utólag szavazzák meg, hogy legyen Ünnepi díszkivilágítás.

3, stb... stb...

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Az újság megszűntetésével is csak hallgattatni akarják a lakossági értesítéseket.Az új városháza felavatott, de benne folytatódik un. Most még a munkaügy is mellérendeltjük lett.
Az lenne az elképzelésük,hogy nem hoznának új munkaerőpiaci,kvalifikált döntéseket.A költségvetést stagnálják.A legkisebb befektetésű közfoglalkoztatási programot, persze azt is szervezetlenül.Most 2010-től ennyi ami tőlük biztosan teljesíthető, ezt a kormány is szorgalmazta.Akinek egyéb céljai vannak az élethez,az másik régiót válasszon.

Ez az újság csak létezik (Gyomaendrődi Hírmondó újság ) mert én most megint kaptam a postaládámba, de ha egyszer megszavazták, hogy ne legyen akkor miért van még is? Vagy a közelgő választások miatt indult újra, hogy milyen szép és jó itt minden és szavazzunk megint azokra akik igazából nem csinálnak semmit.

A városnak azonban elkötelezett lobbistája. Így valósult meg a gazdakör és a hulladékkezelés anomáliája vagy a rákóczi úti emlékház.

Mi újság a Jobbik helyi szerkesztőségnél? Régen kaptam a Hazai pálya lapból. A járásnyira kissé bürokratikus, a hírmondó megcsak Gyomaendrődről. Szóbeszédet veszek!

Üdv! Néha kissé problémás a Hazai Pálya kihordása... Küldd el a címedet a klimaj.zsolt@jobbik.hu-ra, vagy írhatsz a Facebook-on is, ha ott regisztrálva vagy.

Ha a Jobbik Magyarországnak volna mit aprítani a tejbe, akkor a Spar előtt gyűjtené a béruniós aláírásokat. Éppen aktuális téma az Eu-s minimálbér.

Miről szól a gyomaendrődi toll? Eddig egy példányhoz jutottam, ismeretterjesztő lapként véltem. Még a hírmondóban egyre több a sport oldal, iskoláink beszámolói. A közgyűlésben pedig olyanok döntenének a közteherviselésről, akiknek nagyobb hátralékuk van.