Az új kerékpárút

Beküldés: 2010/12/03 - 14:30 | 5 hozzászólás | Frissítés: 2014/02/09
Szerző: vargal
Fórumok: 

Sajnos nem nagyon tudok örülni ennek az új kerékpárútnak.
Pedig reménykedtem, hogy ezzel az új kerékpár utal tényleg könnyebb és biztonságosabb lesz majd a közlekedésem, de hamar rájöttem, hogy nem.
- Esős időben hatalmas víz áll a kerékpár út, bizonyos részein.
- A Bethlen G. Iskola kollégiumával szemben a kocsmánál a kerékpárútra van helyezve a biciklitároló. Betesznek, 3-4 biciklit akkor kerülgetni kell, lassítani kell, meg kell álmi, de volt már olyan hogy le is kellet szállni ha nem akartam a szembe lévőkkel ütközni.
- Kollmann-lakótelepnél egy villany doboz van az úttest közepén.
- stb... stb...

Az új kerékpárút

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Nekem is van véleményem a "Várfi szoros"-ról.
Sajnos nem pozitív, csak negatív :(

A bicikli út mentén az összes kocsmát beváratnám.
Nem, lehet közlekedni azokon a helyeken igaza van. Össze - vissza vannak a biciklik a tárolókban. Azt is megbüntetném, aki kiadta rá az engedélyt. Nem gondolt bele hogy veszélyes? Ezek szerint nem :(

Etana70 képe

Gyomán mindent szabad? A hatos Bisztróval majdnem szemben, a sarkon lakó személy betonvasakat helyezett el az úttest melletti zöldsávban. Biztosan engedéllyel? Vagy mégsem? Ahellyett, hogy itt a nagyon szükséges újabb parkolók megvalósulnának, még KÖZTREÜLETRE is elhelyeznek ilyeneket a háztulajdonosok. Mit szólnának, ha valaki ezeknek nekimenne a koccsijával és követelné a javítási díjat? Ez könnyen megtörténhet! Vagy ha nem fizet a t. tulajdonos,, akkor perelné őt?
Az önkormányzattól soha senkisem jár erre?

Én, személy szerint nagyon örülök a bicikli út megépülésének, hiszen végre biztosnásgosan lehet közlekedni. Én inkább kikerülöm azt a néhány biciklit, minthogy a kövesút szélén liberésszek a kamionok sodrásában.

a faleveleket is letakaríthatnák már...