A helyi busz

Beküldés: 2013/04/06 - 20:26 | 2 hozzászólás | Frissítés: 2013/04/08
Szerző: Névtelen
Fórumok: 

Az már, hogy nincs a beérkező távolsági járatokhoz igazítva, illetve vonatokhoz gyanánt,valami értelmet is kíván. De, hogy az Öregszőlőbe menve csak 3 buszjárat van, azt nem értik még az óvodások sem. Persze iskolára és a gyomaendrődi városba járásra gondoltam.Éppen az ott lakók használnák ki.Szerintem reggel 6 és 9 között és délután 2-5 között kb. félóránként járhatna. Hajnalban és késő este még kettő. Továbbá óránként!

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Igaz, ennek így semmi értelme. A vasútállomásra minden óra 30 perckor érkező és induló járattal egyetlen busszal órás ütem megvalósítható lenne. (így minden budapesti vonathoz kb negyed óra várakozással van csatlakozás, és minden békéscsabai személyhez is) De két busszal indulhatna járat minden óra 20-kor és 50-kor, érkezés 10-kor és 40-kor, ekkor minden vonathoz lenne közvetlen csatlakozás. S egyetlen útvonal elegendő, de az érintsen minden fontos helyet: Vasútállomás-Rendelőintézet-Szabadság tér-(Fő út)-Polgármesteri hivatal-(Fő út)-Hősök tere-Déryné M.H.-(Öregszőlő)

májusi KT ülés előterjesztései, 44. oldal: Helyi busz viteldíjai: teljes árú havi bérlet: 200.- ;Kedvezményes havi bérlet: 3100; vonaljegy: 620.- :D És ember legyen a talpán, aki eligazodik ezen a menetrenden! Helyiként is nehéz, túristaként pláne... Tényleg lehetetlen megnézni a vasúti menetrendet a buszmenetrend tervezésekor? Komolyan hiszi valaki, hogy kihasznált lesz egy busz, ha több órás lyukak vannak a menetrendben? Mire jön, addigra gyalog elér az ember a város másik végébe!Miért kell egyik irányba más útvonalon járni egy busznak, mint a másikba?