Közterületi térfigyelő rendszerről

Beküldés: 2016/03/09 - 07:36 | 2 hozzászólás | Frissítés: 2016/03/09
Szerző: Névtelen

A Képviselő-testület 2016. február 25-i ülésének 11. napirendi pontjában ez volt a közterületi térfigyelő rendszerről:

Egyes megfigyelési pontok módosítását javasolta a Szarvasi Rendőrkapitányság. Javaslatuk szerint a Vásártéri lakótelepi játszótér helyett célszerűbb és indokoltabb lenne a Kossuth-Pásztor János u. kereszteződésében elhelyezni a térfigyelőt. Szintén módosításra javasolják a Dr. Csókási Béla térre tervezett megfigyelési pontot. Helyette indokoltabbnak tartanák a Kner tér sportcsarnok felőli területének megfigyelését.

Ezek után a képviselők megszavazták (nem mindenki) ezt:

  • Vásártéri lakótelepi játszótér. A kamera a 30-as épület tetején kapna helyet, innen ideálisan belátja a játszóteret valamint az előtte levő kereszteződést.
  • Dr. Csókási Béla tér. A kamera az eON oszlopon kapna helyet és a gát felé nézne.

Vélemény másoknak erről?

Az én véleményem:
Megfigyeljük a játszótereket, mert ott történnek igazából a fontos események :) és a rendőrség szava ebben a témában nem számít semmit.

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

A bevezető utakon és a legfontosabb kereszteződésekben egyértelmű, hogy szükséges. Talán a játszótér helyett valóban fontosabb lenne pl a vasútállomásnál... Vagy már nem lopnak onnan sosem biciklit?

Minket se kellett anno megfigyelni amikor hancúroztunk a játszótereken. Nem volt kullancs, parlagfű. Ma otthon maradnak és kütyüznek, amint a közterület felügyes is. Zavarna, ha a szomszéd térkamerája a lakterületemre less!