Földünkért, hazánkért! - félpályás útlezárás Gyomaendrődön

Beküldés: 2013/06/23 - 12:32 | 9 hozzászólás | Frissítés: 2014/02/09
Szerző: Névtelen
Fórumok: 

Félpályás útlezárással nem akarnak tiltakozni a helyi gazdálkodók és a Jobbik Gyomaendrőd szervezete az új földtörvény elfogadása ellen?

Én szívesen kimegyek, mert ez a trafikmutyi és az új földtörvény elfogadása nálam végkép kiveret a biztosítékot.

A tiltakozáson lehetne interjút készíttetni a helyi tv-s embernek a polgármesterrel, hogy ő mit gondol az egészről. Mint tudjuk mezőgazdasági szakember és kiderülne a helyi lakosok és helyi gazdálkodók számára hogyan szavazott volna ez ügyben.

Üdvözlettel: János

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Üdv, János!
Szeretnénk tenni valamit, de ezt jól meg kell szervezni, hogy a "demokratikus" kormányunknak minél kevesebb esélye legyen belekötni! Egy biztos, nem hagyjuk, hogy kiárusítsanak bennünket!
Vedd fel velünk a kapcsolatot: klimaj.zsolt@jobbik.hu, a facebookon: Jobbik Gyomaendrőd

Földtörvény elfogadva! G.Lukács a helyi földhivatal vezetője talán tudja ezt értékelni? Netán jogi tanácsokat kér, és biztatja a gazdákat.

Július 1től önálló tényállás rendelkezik a termőföld jogellenes eladásával, a zsebszerződéssel kapcsolatban. Mondta egy államtitkár...

A főd az enyim! Azt csináni amit akarok. Marhatolvajok, a fene egye meg...

A Rózsa Sándor tanya: Ha föltámadna,
minden Magyart a lovához rántana
Csattintaná az ostorát,
Leverné az oláhok bocskorát.

Gyomaendrődön például B.Zoltán szarvasi fideszes alpolgármester fia lett a földpályázat nyertese.
Az átvert helyben élő gazdák,joggal vannak elkeseredve.

M.Zoltán pártja kiáll a spekulánsok földvásárlása ellen.Visszautasítja a kormány értékesítési cenzúráját,amely hamis adatokkal tartaná távol egyes gazdákat.

Ne hajtsd el a nyulat! Kisállattenyésztők csoportja újraindítaná a feldolgozó üzemet. A szövetkezeti felépítésről a borsodi falvak gyűléseztek.
http://magyarmezsgye.hu/2016/08/19/videk-elni-akar/

Nem lehetséges az MSZP, mint megújuló szervezet. Földkérdésben D.Imrét kérdeznénk,mennyi most egy aranykorona.A párt programja, hogy visszavenné az állami földeket.Csakhogy a felvett támogatásokkal nem művelt földterületeken járunk. Így a gazdaság nem növekszik. A Tsz időkre emlékeztett, amikor még munkahelyet adott az embereknek.