Gallyazás helyett csonkolás Gyomaendrőd több utcáján

Beküldés: 2013/03/12 - 14:44 | 3 hozzászólás | Frissítés: 2014/02/09
Szerző: Névtelen

Gallyazás helyett egyenesen megcsonkolták a fákat a városban. Végig kell nézni az egész városon. Nem túl szép látványt.
Ezeket a műveleteket, akik végzik, a városban rendelkeznek egyáltalán "gallyazási" ismeretekkel? Ilyen barbárságot, hogy lehet csinálni?

Brutális, amit csinálnak, az embernek sírni volna kedve, ha felnéz a kegyetlenül megcsonkított fákra!

Az ilyen munkálatokra tudom szükség van, csak a BARBÁR VÉGREHAJTÁSSAL van probléma.

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Klimó Krisztián képe

Sajnos ez történt a Botond utcában is :(

Kíváncsi voltam, hogy a levágott gallyak meddig képesek pihenni a gödörben, aztán egy hónap után már szégyelltem a látványt, és behordtam az udvarra. Úgy látszik, hogy a FIDESZ-féle munkahelyteremtő program alkalmatlan bármiféle hasznos tevékenységre, mert a szarkavaráson és önfényezésen kívül semmi más nem halad a városban.
Hadd említsem meg egyúttal városunk büszkeségét, a vasútállomás környékét, ahol a kátyúk között kell keresni az utat, és nem fordítva. Esetleg vasárnapi autósoknak ki lehetne építeni egy szuper rutinpályát, mert itt aztán meg lehet tanulni a finom kormányzást, ha nem akarsz sűrűn szervízbe járni.

Az ingatlantulajdonosoknak van lehetősége bevinni az ágakat, biztos azért voltak ilyen nagylelkűek. :)
Ennél rosszabb, hogy az ártérben rengeteg nagy régi fát vágtak ki, de a gallyakat már nem hordták el, mindenfelé hatalmas gallycsomók hevernek a földön. Mondhatni, néhol háború utáni a látvány a Körösparton. Az utóbbi hetekben áradó folyó ezeket az ágakat is elsodorja, amelyek utána a hidaknál szép kis torlaszokat képeznek - ahelyett, hogy a rászorulók tüzelőnek használhatnák legalább.