Új városközpont kialakítása

Beküldés: 2012/10/08 - 16:19 | 7 hozzászólás | Frissítés: 2014/02/09
Szerző: Névtelen

Lehet, hogy jó gondolat lesz ez az új városközpont kialakítása, a Selyem úti volt ipari iskola épületében, de eddig az a tapasztalatom, hogy amit nagyon akartak megvalósítani a városban az nem éppen úgy alakult, ahogyan kellene volna.

Pl.: Kerékpár út, Endrődi híd, Szeméttelep, Belvíz program stb... stb...

Csárdaszállási, Dévaványai, Ecsegfalvai és Hunyai embereknek mi a véleménye erről? Őket valaki megkérdezte már? Kíváncsi lennék, hogy nekik mi a véleményűk erről.

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

Hát ha megépült VOLNA az alul-felüljáró,és közvetlen buszjárat-ingyenes--talán. Rengeteg sok közvetett egoizmus. Ennél csak az lett volna csúfabb, ha a városközpontot átrendeznék Endrőd másik felére. Egyébként a jelenlegi Városházán bőven elférne mindkét "kormány"hivatal.Bizonyára olcsóbb lesz az államigazgatás, több épület, több személyzet, nagyobb bürokrácia. Éljen, éljen, és mindenki gondoljon utána,amit akar

Lárifári! Közteherjegy? Hol élsz, már két éve nincs.
Az ügyeket a jelenlegi pm hivatalban fogják intézni, még ha járás is leszünk. Okmányiroda, munkaügyi központ, hagyaték stb.
Legalább járjál utána mielőtt itt hablatyolsz minden hülyeséget.

Illetékbélyeg, közteherjegy stb.. stb.. befizetése esetén majd a Selyem útról a gyomai vagy endrődi postára rohanni és majd onnét vissza a selyem útra szerintem egy kicsit bonyodalmas lesz. Valaki ebbe belegondolt már? Akinek van kocsija annak könnyű feladat, de akinek nincsen gépjárműve és csak busszal, kerékpárral vagy gyalog tud közlekedni azok nehezebben, tudják megoldani majd ezt a problémát.

Akkor meg minek felújítani azt a romhalmazt ? Miért nem maradhattak ezek ott ahol most vannak ?
Gusztustalan, hogy nincs pénz semmire, konyhákat, intézményeket vonnak össze mindenhol csak a megszorítás, ilyen baromságra meg tíz vagy száz milliókat költünk.

Olvasom, hogy átkerül a könyvtár. A könyvtárosokat megkérdezték? Mit gondolnak, hány gyomai fog oda kijárni elolvasni egy újságot, vagy hány diák megy netezni? Miért nem jó a kettő ott, ahol van. És igenis elfért volna a két műintézmény egy helyen. Ebben a digitális világban mondjuk fele létszámmal, mint a mostani városházi.

Idény júliustól újabb helyen. A könyvtár az iskolacentrumhoz költözik. A vendéglátós képviselőnk szerint az önkormányzatnál meg kellene szüntetni. Kommerz tisztviselők pedig nem tartják átjáróháznak az épületet( volt szakképző iskola), holott lezser öltözetben járnak művelődni. A fürdőből a könyvtárba mentem egy jó könyvet elolvasni.

Small úr! Ezt 2014ig nem pályáztuk meg. Tovább a tisztesség útján... Csak nyugodtan.