Zenés estek

Beküldés: 2014/07/04 - 19:39 | 3 hozzászólás | Frissítés: 2014/07/04
Szerző: anonim
Fórumok: 

Amint láttam, hogy Dévaványa 3 napos városi ünnepet rendez, gondoltam a nem oly régi évekre, amikor ez Gyomaendrődött is megadatott. N.Dezső megnyitotta a bowling kapuit és bejött a Republik, Hooligans, Edda. Idén választás, csak fény lett volna, ha a mi polgármesterünk megpályáz egy ilyet városkánknak. Na, de szereti ő a zenét?

Ossza meg ismerőseivel!

Kövess minket a Facebookon!

Új hozzászólás

Hozzászólások

hát igen elég elszomorító hogy csak más városokba képesek jó bulit csinálni gyomaendrődön meg a nagy semmit minden kis városba meg faluba vannak városnapok meg falunapok és vannak sokkal szegényebb falucskák és városok és még is megtudják csinálni mert összefognak itt gyomaendrődön nincs összefogás ez a legnagyobb baj na meg pájer sándor meg a gyüszte egy nagy kalap szart se érnek a sajt és túrófesztivál is lehetne sokkal jobb de hát csak x-faktoros majmok jutnak mert azok a legolcsóbbak lehetne pedig komoly koncertek ha jót akarunk bulizni el kell menni más városokba sajnos

A mi kis falunk Kétpó. A 3 napos főzzünk együtt fesztiválon 2018-ban kajálhatjuk a rockot. Ossian, Republic, Kárpátia, Edda, Fish. Ott ugyan nincs penny market, lidl, a bolt és kocsma forgalma ettől majd megnő. Ismerős arcok, tehát hónajban lehet irígyelni. Ez betyár lesz!

Közel a választás.Eljő a Hoooligans is a KDNP családi napra.A Körösök egyesülete is Kaszál Tibivel."De te nem látsz engem..
Hajrá Fidesz,Győzzön a Jobbik!